Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Facings

Een facing is als het ware een schildje wat over de tand gemaakt kan worden. Het wordt gemaakt van keramische materialen (porselein). Facings zijn bedoeld voor het verfraaien van frontelementen (voortanden) en worden volledig op maat en kleur voor de patiënt gemaakt. Vaak wordt voor facings gekozen wanneer frontelementen licht beschadigd zijn maar het wordt ook om esthetische redenen gedaan.

Door het maken van facings kunnen tanden ook in grootte, lengte en vorm aangepast worden en natuurlijk ook de kleur. Dit is een reden waarom er steeds meer behandelingen komen waarbij esthetiek een grote rol speel. De patiënt wil een mooier gebit.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren