Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Inmediaat protheses

Een immediaatprothese is een prothese, deze kan zowel volledig zijn als partieel, waarbij tanden en/of kiezen getrokken worden en waarbij de prothese er meteen overheen geplaatst wordt. Het wordt ook wel een tijdelijke of vervangingsprothese genoemd. Dit komt doordat een immediaatprothese altijd aangepast/vervangen dient te worden door de wondgenezing die in de mond plaatsvindt. Hierdoor ontstaat er ruimte onder de prothese en deze zal aangepast moeten worden.

Het voordeel van een immediaatprothese tegenwoordig is dat de patiënt niet zonder tanden/kiezen door het leven hoeft. Nadat de tandarts de tanden/kiezen heeft getrokken wordt de vervaardigde prothese meteen in de mond geplaatst.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren