Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

In- en overlay

Een inlay of onlay kan eigenlijk gezien worden als een gedeeltelijke kroon. Het kan een alternatief zijn voor een kroon of vulling, wanneer een kies voor meer dan de helft beschadigd is, maar niet dusdanig dat een (volledige) kroon noodzakelijk is. Een onlay is wat uitgebreider en valt voor een deel over een kies heen. Het is alsof het een kies bij elkaar houdt. Een inlay daarentegen ligt op het kauwvlak.

Een inlay of onlay wordt bij Tandtechnisch Laboratorium de brug van een volledig keramisch materiaal gemaakt. De reden hiervan is naast dat het sterk is, het ook esthetisch de voorkeur heeft. De kleur wordt uiteraard volledig aangepast aan de eigen kleur van de tand of kies.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren