Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over TTL de Brug

Tandtechnisch Laboratorium de brug is een tandtechnisch laboratorium, gevestigd in Balkbrug, en werkt ook op locatie. Zo meten wij ook protheses aan in tandartspraktijken in de regio.

Functionele of cosmetische problemen die kunnen wij oplossen door de aanwezige kennis, jarenlange ervaring, vaardigheden in uiteenlopende technieken en een professioneel en vakkundig team die allemaal hetzelfde doel nastreven: Hoogwaardige kwaliteitsproducten leveren en ieder werkstuk verdient alle aandacht.

Binnen het team van Tandtechnisch Laboratorium ‘de Brug’ heeft iedereen zijn of haar eigen specialisatie en zo zet een ieder een hand aan een prachtig eindproduct. Dit kan alleen gerealiseerd worden wanneer er met zorg en passie wordt gewerkt. Wij beschikken over techniekers die zeer vakkundig zijn en jarenlange ervaring hebben. Ons team voelt zich verantwoordelijk voor ieder werkstuk dat bij ons laboratorium de deur uit gaat.

‘’Door onze passie voor de tandtechniek zijn wij de juiste partner voor u…’’

TTL de Brug is een erkend leerbedrijf

Wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren