Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Partiële / gedeeltelijke protheses

Een partiële prothese wordt gemaakt voor patiënten waarbij nog eigen tanden en/of kiezen in de mond aanwezig zijn. Op deze manier worden de ontbrekende tanden/kiezen vervangen door de partiële prothese. Bij het vervaardigen van een partiele prothese wordt altijd rekening gehouden met de andere tanden/kiezen in de mond, te denken aan de vorm en kleur. Alles wordt dusdanig op elkaar afgestemd dat de combinatie van de partiële prothese en de eigen tanden/kiezen, een mooi geheel worden. Een partieel plaatje kan sterk variëren in het aantal tanden/kiezen.

Soms kan het voorkomen dat zelfs een plaatje met 1 tand/kies gemaakt wordt, maar ook met meerdere tanden/kiezen. Alles is hierin mogelijk. In de loop van de tijd kunnen er indien nodig altijd tanden/kiezen bijgeplaatst worden aan de partiële prothese.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren