Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Service & Diensten

Prothese gebroken of moet er een uitbreiding plaatsvinden? Of misschien zit het kunstgebit erg los en moet deze opgevuld worden (rebasing)?

Een ongelukje zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Wij zijn ons ervan bewust dat dit snel opgelost moet worden. Wij willen de patiënt zoveel mogelijk ontlasten hierin en dus zorgen wij ervoor dat het dezelfde werkdag nog gemaakt wordt en weer bij u wordt gebracht waar de patiënt vervolgens zijn gemaakte prothese weer op kan halen. Wij vragen het alleen voor 09:30 door te geven in verband met de planning van de routes die dagelijks gereden worden. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat het werk ook weer tijdig bij onze klanten is in de middag. U hoeft ons alleen te bellen en wij komen het werk bij u ophalen.

Het werk wordt door ons gebracht en gehaald en we hebben een professioneel koeriersbedrijf.

Service staat bij ons hoog in vaandel en daar hoort transport ook zeker bij. Wij hebben onze eigen medewerksters die iedere werkdag de bodes rijden. Dit houdt in dat regionaal alle werkstukken worden afgeleverd en opgehaald. Het werk wordt verpakt in stevige transport dozen om er zeker van te zijn dat het werk onbeschadigd blijft. Doordat wij voor klanten werken door heel Nederland, zijn wij genoodzaakt met een professionele koeriersdienst samen te werken. Deze koeriersdienst maakt ook gebruik van nachtbodes. Dit werkt zeer prettig en correct indien alles goed aangestuurd wordt. Deze oplossing zorgt er voor dat wij zeer flexibel en klantgericht zijn en voor onze klantenkring ‘geen grenzen’ kennen. Hierdoor kunnen wij onze diensten verlenen door heel Nederland. Het enige wat u als klant hoeft te doen is telefonisch doorgeven dat u werk heeft om te halen. Wij zullen dan zorg dragen dat het bij u opgehaald wordt.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren