Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Tarieven

Het afgeven van een standaard prijslijst is niet makkelijk omdat elke patiënt en elke situatie/werkstuk uniek is. Wel kunnen wij op aanvraag van de tandarts een begroting maken. Zo kan de patiënt zelf informeren bij de zorgverzekeraar wat er van zijn of haar behandeling vergoed kan worden.

Wel zijn er een aantal richtlijnen waaronder bijvoorbeeld die voor een volledige prothese (dus waarbij de patiënt geen eigen tanden en kiezen meer heeft). De kosten hiervan worden vanuit de basisverzekering voor 75% vergoed. De overige 25%, de eigen bijdrage van de patiënt zal in het geval van een volledige prothese op een bedrag uitkomen tussen de € 175,00 en € 300,00 (afhankelijk van boven of onder en volledig). Indien u voor tandheelkunde aanvullend verzekerd bent dan kan de eigen bijdrage zelfs lager uitvallen. Voor andere werkstukken zoals bijvoorbeeld frameprothese, een gedeeltelijke protheses en implantaatprotheses gelden totaal andere richtlijnen. Wij adviseren in alle gevallen voorafgaande aan behandelingen informatie op te vragen bij uw zorgverzekeraar over uw vergoedingen om niet voor verrassingen komen te staan.

Levertijden per fase van een werkstuk

Individuele lepels 4 werkdagen
Beetplaten 4 werkdagen
I.O.R. intra orale registratie 2 werkdagen
Passen in was I 5 werkdagen
Passen in was II 3 werkdagen
Plaatsen prothesewerk 5 werkdagen
Kroon 8 werkdagen
Brugwerk 10 werkdagen
Kroon-brugwerk op implantaten 10 werkdagen
Frames 10 werkdagen
Splint 7 werkdagen
Retentiedraad 3 werkdagen
Studiemodellen (in articulator) 3 werkdagen

De levertijden voor andere werkzaamheden zijn in overleg.

Let op: Tijdens feestdagen en vakantie rekening houden met aangepaste levertijden. Calculeer een dag extra.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren