Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Volledige protheses

Een volledige prothese (bekend als kunstgebit) kan vervaardigt worden indien de patiënt(e) geen eigen tanden en kiezen meer heeft. Het vervaardigen van een volledige prothese vereist veel aandacht en zal stapsgewijs gemaakt worden. Hierdoor is het noodzakelijk dat een patiënt een aantal keren voor een afspraak bij de tandarts/tandtechnisch laboratorium moet komen.

Iedere patiënt wordt individueel beoordeeld en alles wordt afgestemd op de wensen van de patiënt. De verschillende fasen zorgen ervoor dat het eindresultaat van hoog niveau is en zowel de behandelaar als de patiënt samen tevreden zijn met het eindresultaat.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren