Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Zirkonzahn

TTL de Brug beschikt over een eigen frees centrum, Zirkonzahn. We zijn in het bezit van zowel het scan- als freessysteem van Zirkonzahn. We hebben zowel de M1 als de M4 machine van Zirkonzahn in huis.

Zirkonzahn M1 / M4

TTL de Brug beschikt over een eigen frees centrum. We zijn in het bezit van de M1 en de M4 frees machine van Zirkonzahn. Hiermee kunnen wij alles in eigen beheer produceren. Wij zijn in staat door deze technologie zeer nauwkeurige pasvormen te realiseren. Onderstructuren van zirconium, steggen van titaan, splints van PMMA zijn een aantal voorbeelden die op een hoog niveau worden geproduceerd. Binnenkort hopen wij ook de volledige prothese te kunen frezen.

Voor meer informatie over Zirkonzahn klik op onderstaand logo.

Werking van Zirkonzahn

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren